Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś dla mnie wszystkim w co wierzę,
nie mam do tego żadnych wątpliwości,
dlatego swoje serce Tobie powierzę,
jako dowód mojej wielkiej miłości.

Gdy patrzę w Twoje cudowne oczy,
świat wydaje się bardziej kolorowy,
bo w nich szczęście radośnie kroczy,
a rymy same przychodzą do głowy.

Jeśli tylko dasz mi szansę, to Ci pokażę,
że tutaj też możesz czuć się jak w niebie,
gdyż o niczym innym tak mocno nie marzę,
jak tworzyć je tutaj właśnie dla Ciebie.

Dla Asi.

24 366 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Żelek

    30 August 2010, 23:09

    Zapewne czyta moje wiersze, gdyż dzięki Niej tu trafiłem.

  • Wichura

    30 August 2010, 22:57

    Przeczytaj jej/wyślij ten wiersz, to da. :)

  • Żelek

    30 August 2010, 22:50

    Nie da.

  • marka

    30 August 2010, 21:13

    Piękne poświęcenie.
    Aksamit.
    Pozdrawiam

  • Wichura

    30 August 2010, 20:46

    O tak, musi! :)

  • Seneka 18

    30 August 2010, 20:05

    Nie ma innego wyjścia...musi dać Ci szansę...
    Piękny wiersz...
    Pozdrawiam.