Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś dla mnie

Jesteś dla mnie niczym Róża dla Małego Księcia,
Kocham Cię, pielęgnuję, dbam o Ciebie.
Tylko nie uświadamiam sobie jak bardzo kocham,
Bo czym objawia się ma miłość?

Jesteś dla mnie niczym Julia dla kochanka swego,
Jam Romeo, gotowy umrzeć dla Ciebie,
Gotowy odebrać sobie życie
Bo bez Ciebie jest nic nie warte.

Jesteś dla mnie niczym eliksir szczęścia,
Mógłbym Cię spijać całymi dniami
I wiedzieć, że w końcu przestaniesz działać
Ale i tak będę Cię kochał

Słodka kiedy śpisz, namiętna gdy całujesz,
Bezczelna gdy potrzeba, pełna kokieterii.
Śnisz mi się bez przerwy, każdej nocy.
Wiem, że nie zdołam Cię pocałować.

Jesteś dla mnie niczym księżyc w pełni,
Widzę Cię ale nie mogę Cię dotknąć.
Jesteś tam ale niedostępna
Widzisz mnie, ja Ciebie ale to i tak nie ma sensu.

2010-06

by < %% $ !!! ^ < # **

Opinie mile widziane..

5156 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    5 April 2012, 17:19

    duszą romantyka pisany...