Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie

Jesteś daleko, lecz blisko mego serca
To co było kiedyś bardzo dobrze pamiętam
Chcę byś był obok mnie, tylko mój
Nie opuszczę Cię na krok kiedy wrócisz tu
Zauroczyłeś mnie swoim spojrzeniem,kiedyś
I znów trafiliśmy na siebie którędyś
Chcę by z tego coś poważnego się rozwinęło
Bo to co jest teraz to nasze wspólne dzieło
Mam nadzieję,że kiedyś będę dla Ciebie ważna
Tak jak Ty dla mnie teraz-jestem poważna
Nie dziw się jeśli powiem Ci , że Cię kocham
Bo dziś z tęsknoty do Ciebie szlocham...
Wybacz za te wyznanie kochanie
To wszystko zapadło mi w pamięć
Zostań blisko mnie i nie opuszczaj
Bo w moim sercu pozostanie tylko pustka...

6257 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!