Menu
Gildia Pióra na Patronite

(za)kończ(enia)

"Jesteś burzą, do której chciałoby się uciec, gdyby tylko można było..."
~ eOs

w szklance wody nie da się wychodować tęczy
więc nie wiem skąd ta burza

w twoich oczach życie przewraca się do góry nogami
i wyskakuje przez okno
z czwartego piętra najpiękniej jest nocą

kiedy wszystko zachodzi
za daleko chciałoby się uciec

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • M44G

    3 March 2015, 19:42

    Da się stworzyć tą tańczę, no le nie oto i nie po to przybyłem tuta. Ciekawy wiersz, ciekawszy tytuł. Miłego wieczoru.

  • fyrfle

    3 March 2015, 19:09

    Tylko nie kogoś.

  • 3 March 2015, 19:05

    autystyczny tytuł ;)