Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

odczuwanie to więcej niż ja i ty

jesteś

bliskością naszą
o usta skromne za daleko

dłońmi
co wiersz biały kreślą

jutrem
co rozpęczni w źdźble
rozsupła
źrenic twych bezkresne granice

*Memu Natchnieniu.

8343 wyświetlenia
76 tekstów
43 obserwujących
  • motylek96

    9 July 2013, 22:14

    przyjemnie cię znowu czytać:)