Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś gdzieś tam

jesteś blisko
a ja siedzę jak myszka w kącie
czekam
szczurek raz zaczepił
powiedział że lubi rudawe
lecz mu nie zaufałam
nasze myśli były inne
czekam nadal
nic na siłę pomyślałam
wierzę że życie
wyprosi pogodę w sercu zakwitnie
radość nogi poniosą w jego stronę

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    11 June 2015, 09:11

    śliczny..zabieram :)

    Pozdrawiam i fisz zostawiam :)

  • ewelli

    10 June 2015, 19:31

    Pogoda jest ale jego nie ma -poważnie dziękuje Karolino

  • ewelli

    10 June 2015, 19:24

    Krysiu dziękuje jeszcze raz .Pozdrawiam

  • krysta

    10 June 2015, 19:23

    życzę tej pogody serc...ładnie...pozdrawiam :)

  • ewelli

    10 June 2015, 19:20

    :)dzięki
    hann

  • mill

    10 June 2015, 19:18

    .......ładny wiersz ;)...