Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jesteś, bądź.
Chcę żebyś został ze mną
jak najdłużej...
Nie znikaj.
Nie odchodź.
Jeśli to zrobisz
Zniknę i ja
Bez wahania obrócę się w nicość...

2322 wyświetlenia
11 tekstów
9 obserwujących
  • Barefoot

    5 April 2014, 14:26

    To rodzaj natręctwa.

  • chocolat122

    5 April 2014, 13:21

    bardzo wzruszające i piękne. Bardzo serdecznie pozdrawiam :-)