Menu
Gildia Pióra na Patronite
Yoshimitsu

Yoshimitsu

Jestem żołnierzem zdanym na siebie, nie znam drogi.
Wspinam się na szczyty hańby, czekam na wezwanie.
Ręka na piersi, jestem gotów do walki.
Dźwięk drżącego żelaza utkwił w mojej głowie .
Grzmot bębnów dyktuje rytm upadłych, liczbę zmarłych.
Pragnę poczuć ból i gorzki smak krwi na Ustach mych.

5569 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
  • No_One_

    23 December 2011, 19:13

    Za mało na plus, za dużo na minus.
    Niektóre fragmenty mi się podobają.