Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem zła bo smutek mnie zabija
Czas się zatrzymał, stoi, nie mija

Zadajesz ból, choć wiem, że nieświadomie
Pocałuj mnie, podejdź bliżej do mnie

Łza całkiem słodka, a nie powinna
Myślę o Tobie, lecz każda myśl jest inna

Sprawiasz ból i jednocześnie osładzasz od środka
Obolała, a tak cholernie jak wata jestem słodka

Blasku już nie ma, tylko delikatny płomień
Proszę Cie zrób coś! Zamień wszystko w ogień!

Odbuduj szybko, bo te uczucie się wypali
Chcę zobaczyć tych ludzi, którzy się tak kochali

21 145 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
  • Pocałuj Mnie

    8 February 2012, 09:51

    Jej... dziękuje dziewczyny !!!
    Jeszcze te porównanie... jest jak szklanka wody w upalny dzień... bardzo mi miło :)

  • obca...**

    7 February 2012, 22:05

    Po prostu kocham ten wiersz!!! Cudowny... Czytam go chyba po raz setny, jest jak..... szklanka wody w upalny dzień.... Tak go traktuję ;)

  • Vixa

    7 February 2012, 14:34

    Wspaniały wiersz...taki ujmujący i prawdziwy :)) Nie wiem jak Ty to robisz , ale świetnie umiesz opisywać uczucia. Plusa postawić niestety jeszcze nie mogę , ale jak będzie taka możliwość to na pewno dam :))