Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę...

Jestem, zawsze dla Ciebie bedę
lecz w bezruchu zapal i wiare ,że jeszcze sie odrodzi tracę.
To co sprawiło że nawet pokarm przestał mieć znaczenie
od dawna zastąpiło wszelkie pragnienie.
Znaleźć i przywrócić istnienia swojego sens, by przestać błądzić.
Ot moje najskrytsze jest marzenie...

236 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!