Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imię miłości

Jestem żaden,
żaden przystojniak,
żaden inteligent,
żaden romantyk,
żaden ideał,
na imię mam nikt.

Nie jestem panem w Twojej głowie,
naprawdę chciałbym,
wybacz mi.

Bez Ciebie jestem żaden,
kiedy mnie nie chcesz znikam,
nie ma mnie ...

... pan żaden, nikt.

2877 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • Incommodi

    12 August 2013, 15:55

    Bardzo dobry tekst. Pozdrawiam :)

  • Gaia

    12 August 2013, 15:47

    toż to sabotaż samego siebie
    skoro nikt, to jak chcesz nie znikać