Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora dziękuje za uwagę !

Jestem w pobliżu
wyciągnij dłoń

ogrzeje swoim sercem
miłością jak bluszczem
Cię porosnę

puszczę korzenie w twoim sercu
zakwitniemy kwiatem namiętności

nie bój się już Jestem przy Tobie
jak świat stanie w ruinach będę

odgonię smutki
zapale słońce na Nowo

Dla Nas ... ღ

Kochanemu ...N .ღ

18.04.2015
Malusia_035

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • nicola-57

    20 April 2015, 06:40

    "miłością jak bluszczem cię porosnę...." itd., to się nazywa głębia uczucia i to"zapalę słońce na Nowo", bdb wiersz, serdeczności :)

  • fyrfle

    19 April 2015, 21:01

    Piękny tekst, ale ten bluszcz zapala czerwone światełko. A korzenie w sercu każą wbić wsteczny i mocno wcisnąć pedał gazu.

  • mill

    19 April 2015, 15:39

    ...;)

  • krysta

    18 April 2015, 14:44

    pięknie, namiętnie...
    miłego weekendu Malusia ;)