Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem winny
Więc i moje wybory
Winne ambicji
I braku pokory
Pokroju Da Vinci
W powidokach
Semafory

Przeciwko mnie
Dejaniry decyzje
Wyrwę im serca
Za herezję i hipokryzję
Kamienie na wadze Temidy

Z pokoju wypędzam demony
Świecie - zostaw mnie w spokoju

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • nicola-57

    5 September 2015, 21:18

    Bdb