Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem tutaj uwięziona:
Na sto metrów dół.
A miotają mną zawzięcie
Lęk, strach, złość i ból.
Klei się do podniebienia
Wysuszony wiór.
Chcę odjechać, lecz mam tylko
Rower bez dwóch kół
I po drugiej stronie czeka
Na sto metrów mur.

6288 wyświetleń
59 tekstów
1 obserwujący
  • RoxyRox

    15 June 2014, 23:11

    Hmmm... Coś w tym wierszu jest takiego, bliżej niezidentyfikowanego, co się podoba :)

  • 15 June 2014, 22:08

    Lubię rymowane teksty i sam takie tworzę.
    W tym mam wrażenie że pewne rzeczy są nieco ponaciągane pod rymy ale może i ja tak robię w swych tekstach.
    Tekst ogólnie rzecz ujmując, według mnie, interesujący.

  • solus.amor

    15 June 2014, 22:05

    Świetny wiersz!