Menu
Gildia Pióra na Patronite

La préférence

Jestem teraz jesienna
Mahoniowa
Trochę winna
Senna
Wierszy nie piszę
Uwodzi mnie
A to wiatr a to cisza
Śnię czasem
Że wehikuł
Ma już skrzydła
Wystarczające

924 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
  • giulietka

    17 November 2016, 11:24

    urzekasz jak zawsze

  • Papużka

    16 November 2016, 16:14

    Świetny!

  • Cris

    15 November 2016, 23:54

    krótko i treściwie
    :)