Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzieńniedobry

Jestem taka romantyczna
ciągle żyję dniem wczorajszym
jutro już mi dziś ucieka
smutek jest mym najwytrwalszym
przyjacielem, co o świcie
cicho szepcze mi "dzień dobry"
każdy kolor traci barwę
dzieńniedobry
dzieńniedobry
każdy gest jest przebarwiony
gestniedobry
gestniedobry
a Ty nic nie zauważasz
a przecież wzrok masz dobry.

5102 wyświetlenia
74 teksty
2 obserwujących
  • M44G

    19 August 2016, 17:58

    Zaplątane lecz fajne.