Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka o siódmym Podniebiu

jestem

sobą sobie

włosy rozpuszczam
bym
w łuk wygięta
zawisnąć mogła
u ramion gałęzi

w rozcałowaniu liści
owocem dojrzeję
wprost
w oczy twoje

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    15 November 2013, 12:53

    kurcze!

  • fyrfle

    2 November 2013, 12:52

    Nie na dzisiaj dość! Za dużo geniuszu jak dla mnie! Pyszne!

  • onejka

    21 October 2013, 11:06

    Dziękuję Ano-nim, Leschek, Asiu za słowa miłe :)

    Yestem, Tobie, za dostrzeżenie "rajskiej" aluzji ;)

  • 21 October 2013, 11:01

    Wszystko wskazuje, że jabłuszko komuś wpadło... wprost w oczy jego. ;)
    Podziwiam i pozdrawiam. :)

  • ano-nim

    20 October 2013, 13:47

    Imponujący.