Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezkarność.

Jestem skazańcem
Przez los osadzony
W mym zimnym ciele
Siedzę i duszę się wewnątrz
Skazano mnie za to
Że niewinne z osobowości obdarto
Za błędy cudze ja odmawiam pokutę
Lecz za ciężkie losu deski i za miękkie gwoździe
Jak będzie trzeba samemu za wajchę pociągnę.

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!