Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem mordercą,
Mimo tego, że mogę być młoda lub stara,
Piękna, ładna, brzydka, gruba,
Duża, mała,
Jestem mordercą,
Przyznaje się,
Zabiłam Sokratesa tłumem,
Zabiłam Platona starością,
Zabiłam Filozofa,
Zabiłam, zabiłam i po trzykroć zabiłam,
Kim jestem?

389 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • 23 October 2014, 17:24

    Ciekawość jest cząstką tego, ale to nie ona.