Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie szukam

Jestem, lecz nie szukam poklasku.
Nie rozumiem co we mnie widzicie... dlaczego ciągłe tak chwalicie?
Co jest w tych spranych kasztanowych włosach farbowanych?
I oczach nieprzebłaganych...
Co znajdujecie w dotyku moim nieufnym i zachowaniu nieposłusznym?
Dlaczego jesteście? Czego szukacie?
Nie wiem.
Więc co was przyciąga? Co wami kieruje?
Nie wiem.
Nadal jestem, jednak uciekne... nie szukam poklasku.

4172 wyświetlenia
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!