Menu
Gildia Pióra na Patronite

Labirynt

Jestem labiryntem, którego przejść nie potrafię.
Każda ścieżka, każdy zaułek mnie zmienia,
zmienia w potwora, który gdzieś w tym labiryncie
drzemie i tylko czeka by mnie całkowicie
przemienić w siebie.

1220 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!