Menu
Gildia Pióra na Patronite

Porcelana

Jestem krucha jak porcelana
Na białej skórze zaufania
Powoli w ciszy rodzą się pęknięcia

Każdy twój gest i słowo
Ma znaczenie
Gdyż
kroczę po linie między
Życiem a śmiercią

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 10 January 2018, 11:50

    Jakby chciało sie tańczyc, byłoby łatwiej.
    DZiękuje

  • Adnachiel

    9 January 2018, 19:33

    Zamiast kroczyć z utrudzeniem, lepiej tańczyć na tej linie :)
    Tak łatwiej jest żyć.
    Piękny wiersz.
    Serdecznie pozdrawiam.

  • 9 January 2018, 12:06

    Dziękuję. Ostatnio mam taką smutną aurę... I co gorsza nie tylko ja....

  • kati75

    9 January 2018, 11:48

    oby nowy każdy dzień zaczynał się od uśmiechu;)uściski smutny ale fajny wiersz