Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siłaczka?

Jestem juz duża
tak wiele umiem
Jestem juz mądra
i nie myślę o Tobie
Jesteś przeszłością
wrzuciłam Cię do kieszeni
Mam mętlik w głowie
Gdzieś pomiędzy piwnica a piętrem
schowałam już mysl o Tobie
tylko nie mogę sobie przypomnieć po której wyobraźni stronie
Z natury, jak wiesz
jestem bardzo leniwa
więc nie zamierzam Ciebie szukać
tym razem ja tez sie schowam
Policzę do trzech
otworze oczy
i znowu wykrzyczę ze jestem sama
To Twoje marzenie prawda?
Nie tym razem
jesteś naiwny
rdzewiejesz,
I obiecuję Ci,
zalśnisz dopiero jak znajdzie Cię inna,
ślepa biedaczka
A ja juz dawno nauczyłam sie ukrywac w sobie strach,
jestem silna.
Tylko oczy zdradzaja mój ciągły lek i ból
ale nie!
Ja nie poddam się
I nauczę się żyć bez Ciebie !

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!