Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem gotowy by iść, jestem gotowy by iść

Nie mogę zrobić tego sam, nie mogę zrobić tego sam

Jestem gotowy by biec przez upał

Nie mogę zrobić tego sam, nie mogę zrobić tego sam

Jestem gotowy by upaść, zmęczony tym wszystkim

Głęboko do dołu, nie mogę zrobić tego sam

Jestem gotowy by wznieść się na tę górę w środku

Niemożliwe wysokości

Powiedz, że zawsze będziesz moją białą krwią

Rozpowszechniać dobrą miłość

Dając mi twoją białą krew

Potrzebuję cię obok mnie

Zawsze

526 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!