Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po tym

Jestem echem,
minionym oddechem.
Rozedrganym atomem
w dywanie kosmosu.

Twoim cichym lękiem,
wspomnieniem zatartym.
Jestem trawą i zorzą,
wszystkim co zwać się może

- by w istnieniu być
a w nieistnieniu trwać.

2014

408 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!