Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadziejo

Jestem dziwacznym stworzeniem
odczuwającym miłość,szczęście i cierpienie...
Jestem prostym człowiekiem
cieszy mnie to,co innych nie zadowala...
Nie jesteś moją matką
a uczysz mnie czuć i na nowo w tym podłym świecie żyć
Nie pozwalasz mi się poddać
Dlaczego ???
Czy nie łatwiej jest,spisać na straty mnie... ???

2112 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!