Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem blisko
dziś napisałeś
chciałam do ciebie
iść
biec
gonić
by się w ramionach
twoich schronić

powstrzymał mnie
rozum staruszek
nie szukaj na wierzbie
gruszek.

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • zapach_bzu

    13 October 2017, 20:58

    Ostatnia strofa robi robotę! :)

  • silvershadow

    13 October 2017, 11:21

    Ten "staruszek" zatrzymuje nas gdy coś znajduje się w naszym zasięgu.
    A kiedy znowu się oddali, odczuwa brak, przytula twarz do zimnej szyby. Pozdrawiam.

  • wonderful348

    12 October 2017, 20:08

    Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki niestety.