Menu
Gildia Pióra na Patronite

fyrfl directamente desede Madrid

Jestem biały papa
Świętości atrapa
Posypujcie solą ból
Nie wyfruwajcie poza ul
Milionem tu przyszliście
Tylko czasem nie myślcie
Moja mowa wam prosta i pojęta
Bądźcie jak cielęta
Po co o ejc i głodzie
Lepiej w kolorowym pochodzie
Śpiewać tańczyć
Konformizm pieścić niańczyć
Bo o tym ćwierkam w istocie
Gdy stoicie przy mym płocie
W zasadzie nic wam nie dałem
Bo nie po to przyleciałem
Mlaśniście mówiłem
I was złowiłem
W z kadzideł mgłę
Bo wasze serce się rwie
Korzystam iż żeście z popkultury
Łatwo więc was w karykatury
Nie pluj na słowa moje
Ja walczyłem o swoje
O kasę i władzę
To prawdziwe credo i nic nie poradzę
A prawda-przybądź Fidelio
Ona na stronicach Coelho
Na bocznej dróżce w malignie
Której boją się wszystkie religie
Och junge kobieta
Cenię ją bom esteta
My w niej rozkosz i płodzić
Ona ino rodzić rodzić rodzić
Aufvidezejn następne spotkanejro
Czy w slamsach Rjo de Żanejro

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • awatar

    21 November 2012, 15:29

    lepiej brzmi "nie fruwajcie poza ul,
    jakie miliony?, tych kilku czytelników na cytatach to miliony?
    właściwie to nic mi nie dałeś, to przebija z tego tekstu, że niewiele daje szarpanie strun, walenie gitarą muzyki nie czyni