Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem...

Jestem...
Ale mnie nie ma.
Nie wiem, co się dzieje,
Ale coś jest nie tak.
Czuję ból...
I ten wszechogarniający chłód.
Coś miażdży moje serce.
To chyba samotności ręce.

994 wyświetlenia
12 tekstów
3 obserwujących
  • WilceeQ`

    2 August 2011, 18:15

    Brzmi mi to jak początek, ale nie wiersza tylko zabawy piórem

  • bogini

    2 August 2011, 13:28

    jakbyś duchem była daleko od ciała... ja tak to rozumiem :)

    Podoba mi się :)