Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest cisza... coś wisi w powietrzu...
Wystarczy posłuchać, otworzyć serce.
Pozwalam by krucha melodia znalazła drogę,
dźwięk jest prawdą.

1346 wyświetleń
16 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    26 January 2011, 10:41

    Piękne podsumowanie