Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko dla Ciebie

Jest ciemność którą musimy czuć dla jasniejacego światła
które mamy w sobie
Tylko dla Ciebie moja twarz we wszystkich odcieniach smutku
Tylko dla Ciebie
szukam odpowiedzi na pytania w których jesteś ty .
Dlaczego nie chcesz uciec ze mną ?
Ten świat umiera ,bo umiera miłość

544 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    5 December 2016, 18:54

    ..nie pozwól by umarła miłość...
    ładnie