Menu
Gildia Pióra na Patronite

stracić głowę

jeśli z zakochania można
stracić głowę
to poproszę Boga o kolejną
żebym mogła ją stracić znowu
dla ciebie

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    7 April 2017, 06:33

    Niedługo pisać będziesz - Gdzie ja głowę miałam ?