Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli tylko słońce może przełamać się przez szarość
jeśli tylko noc może przemieć się w dzień
jeżli możemy anolować, to co było
i znależć kilka sposobów na miłość
jeśli...myślę ,że warto ryzykować.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    20 August 2014, 11:45

    Piotrze-pozdrowka ślę :)

  • marka

    17 August 2014, 20:21

    Ciekawe poszukiwania...