Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dalekość

jeśli się do mnie zbliżysz
powiem ci wszystko
z posiniaczonymi kolanami
na czworakach
odejdziesz

i na nowo
raz jeszcze
pokocham powietrze

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!