Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieścisłości

jeśli przeżyłeś coś podobnego jak ona

razem przejść możecie
ze splecionymi życiorysami

póki ręce będziecie do siebie wyciągać
nie zabraknie powietrza

będziecie budzić się bez pośpiechu
z uśmiechem
na dzień dobry

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    5 October 2014, 23:35

    Ładny wiersz, fajnie by było gdyby się zdarzyło...