Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokaż mi miłość

Jeśli odwaga i wiara jest mocną stroną
a siła pozwala na nowe cele i i zmiany
Realizuj plan
Jeśli zdarzenia losu popychają ku dobremu
a uśmiech na twarzy pozwala dalej iść w przód
Realizuj plan
Bądź jak fala która popycha statek
żeby mnie wspierać
Bądź jak mur który stoi twardo
żeby odepchnąć zło
A każdy cel i pragnienie
będzie Ci dane
Pokaż mi miłość gdy jestem daleko
Pokaż miłość gdy zaplam auto i walczę z kilometrami
Pokaż miłość gdy tęsknię
Czy dowiem się dziś o co tak naprawdę walczę?
Jak zbieram każdy kawałek chleba
i jak jest ciężko po następnej nieprzespanej nocy?
Czy pokażesz mi miłość ?
po tylu spędzonych latach i wspomnień?
po tylu upadkach i wzniesień
po tylu wylanych łzach i uśmiechu
Pokaż mi miłość gdy staniemy się oziębli
Pokaż mi miłość gdy się zestarzejemy
Pokaz mi miłość
gdy nasze dłonie się złączą
a serce przestanie bić

https://www.youtube.com/watch?v=DMg8LwfXdyc

14 697 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Specyk;)

    7 September 2016, 18:40

    Dziękuje:)

  • chrupcia

    6 September 2016, 22:06

    Świetny wiersz :)