Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli mielibyśmy spotkać się wzrokiem
Choćby na sekundy ułamek
Chodź, przysiądź obok mnie -
To najważniejsze dla nas spotkanie

Między parą oczu świat cały zamknięty
W sekundzie jednej poznanie
W milczeniach wzroku wszystko -
Nasze najgłośniejsze spotkanie

Choćby koniec już nadchodził
Pamiętaj Moje Kochanie
Tęsknota i cierpienie, czynią nasz wzrok -
Pięniejszym niż pierwsze spotkanie

11 220 wyświetleń
519 tekstów
5 obserwujących
  • dana1596

    30 August 2014, 19:46

    wzrusza, zatrzymuje...o miłości marzyć każe...

  • Mistrzu

    30 August 2014, 07:14

    piękny..
    uwielbiam tego typu wiersze
    pozdrawiam :)

  • Melia

    30 August 2014, 02:37

    Wzruszający wiersz.