Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli kochasz naprawdę,
Nie kryj uczuć swych,
Pokaż swe serce,
Daj zaopiekować się nim.

Daj mi spróbować,
Zająć się tobą,
Żeby później nie żałować,
Że nie mogłaś mnie obdarować całą sobą.

Jeśli kochasz naprawdę,
Otwórz dziś swe serce,
Najmocniej jak umiesz,
Pokochaj mnie tak jak możesz,
Bo kocham cię aniołku,
Dziś, jutro, zawsze będę przy Tobie.

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • miramija

    13 August 2012, 22:38

    Ile miłości bije z Twoich słów Kamilu... ślicznie :)

  • misiek45

    13 August 2012, 15:04

    Kamilku Twój aniołek o pięknym imieniu na pewno Cię kocha i czytajac Twój wiersz serduszko mu zmięknie jeszcze bardziej-pozdrawiam Ciebie i Twojego aniołka ,życzę miłego popołudnia