Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypalona

Tracy Marander

Jeśli kochasz całym sercem,wiedz że kiedyś nadejdzie ból,
Jeśli się przywiązujesz do czegoś,pamiętaj że w przyszłości musisz się nauczyć bez tego żyć,
Jeśli do czegoś dążysz,po osiągnięciu celu przyjdzie pustka,
Jeśli coś oswoisz,to na zawsze pociągnie za sobą konsekwencje,
Jeśli na coś czekasz,nie myśl że to się spełni,nie oczekuj wygranej,
przeznaczeniem serca jest boleć...i być kochanym,
więc jeśli nie dowierzasz,umysł twój szary nie pojmuje,
żyj tak,by nikt nie tęsknił,
żyj tak,byś nigdy nie kochał.

3277 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!