Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pytaj o nic

Jeśli kiedyś zginę
za drzwiami rozsądku
nie szukaj mnie
Nie czyń wyrzutów
nie rób wyjątku
nie szukaj mnie

Po schodach marzeń
zejdź do podziemia
zapomnij nas
Zamknij swe serce
i zrzeknij sumienia
zapomnij nas

Tylko dłonią zmęczoną
obejmij wspomnienia
nie pytaj o nic
Świat się kręci
i wszystko się zmienia
a ty...nie pytaj o nic

Dedykuję: Drzwiom, których otwierać już nie warto

5917 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • zapach_bzu

    30 January 2015, 14:19

    Dziękuję Iskierko ;)
    Pozdrawiam ciepło.

  • Iکқяa

    30 January 2015, 09:03

    pięknie:)

  • zapach_bzu

    29 January 2015, 23:20

    Dziękuję Wam wszystkim za fiszki, zeszyty i opinie. A przede wszystkim za chęć przeczytania.
    Miłego wieczoru Robaczki ;)

  • czasem_wciskam_escape

    29 January 2015, 18:28

    poczułam to...

  • mill

    29 January 2015, 18:15

    ..bardzo piękny...

  • giulietka

    29 January 2015, 13:52

    Bardzo mi bliski i piękny, bez wątpienia!

  • Malusia_035

    29 January 2015, 12:42

    smutny,ale piękny ..

    pozdrawiam i fiszke zostawiam :))