Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pani Nadzieja

Jeśli istniejemy póki
ktoś o nas pamięta
jeśli mamy coś jeszcze
do zrobienia
jeśli jest ktoś kogo
oczy oddają znany już blask
jeśli zostałem tu po coś
to coś uparcie jak dźwig
chce żeby pożyć jeszcze
bezsensem
bezkresem
beznadzieją na
ciepłe Słońce jutrzejszego ranka.

3178 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • sparkling angel

    10 July 2012, 10:51

    ładny wiersz podoba mi się