Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najgorsze są wieczory..

czuję oddech na mej szyi
to nie Ty, poznałabym
pomóż mi, krzyczę
pomóż..

ach, sny..

z przerażeniem dziecka
tulę moje wspomnienia
zasypiam
powoli
w ten jesienny wieczór
bez Ciebie
oddech zwalnia
obudź mnie...

http://www.youtube.com/watch?v=Y7liknHwljM

15 997 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • Elizabetta

    14 October 2012, 16:42

    Wieczory czasami są najgorsze i to nawet nie chodzi o porę roku... bardzo ciekawy wiersz Katjoo:))