Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłosny szron

jesienny wiatr opowiada
o wyziębłej miłości szron
lśniący w bladym świetle
księżyca , mrozi serce

10 743 wyświetlenia
91 tekstów
4 obserwujących
  • tknp

    21 August 2014, 21:47

    dziękuję , No_One_

  • No_One_

    21 August 2014, 11:05


    Hm,ładna miniatura

  • Nonnaeva

    21 August 2014, 09:05

    Piękne. Dziekuję.