Menu
Gildia Pióra na Patronite

powroty

Jesienny spada liść,
kolejna pora roku.
Znów pójdę prostą drogą
bojąc się mroku.
Błękitną alejką
do złotego piasku.
Z chłodnym wiatrem
wiejącym o brzasku.
Zimą,
śnieg robi zamiecie.
Może wrócę tu wiosną,
albo w ciepłym lecie.

2461 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!