Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesienny wiatr

Jesienną porą
Siadam
Na brzegu ławki
Drżę z zimna
Pamiętam ten wieczór
I zapach zachodzącego słońca
Dym w płucach
Tą porę
Sprzed kilku lat
Pamiętam uczucie
Ulotne
Nietrwałe
Silne
Niezrozumiałe
Pamiętam wiatr, który je porwał
Nagle, bez uprzedzenia.
Wiatr, wydobywający się spod mych własnych rąk.

11 826 wyświetleń
121 tekstów
2 obserwujących
  • Claire

    13 September 2011, 19:39

    Rzeczywiście, dziękuję :)

  • Claire

    8 September 2011, 17:20

    Gdzie jest ten byk? Przeczytałam całość kilka razy i nic nie widzę, ale możliwe, że rzeczywiście coś jest.