Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesienna depresja?
Czy tylko sugestia?
Świat cały w kolorach,
Na smutki nie pora.
Z drzew liście spadają,
Cud dywan nam dają.
Tak ciepłe kolory,
Nie czas dziś na spory.
Czas raczej na spacer,
Więc czasu nie tracę,
Twój numer wybieram
I kurtkę ubieram.
Pójdziemy do parku,
Czas stanął w zegarku.
Nieważne, że pada,
Wiatr coś opowiada.
A my przytuleni
Idziemy w jesieni.

/Joanna/

63 496 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    11 November 2012, 20:29

    Chciałam napisać coś błyskotliwego, ale brakło słów...
    Pozdrawiam i zapraszam częściej.

  • M44G

    11 November 2012, 16:48

    A mi jeszcze Milej czytać Twoje wiersze Droga Joanno.

  • Nutka67

    11 November 2012, 16:47

    Dziękuję Marjanie, bardzo mi miło. Pozdrawiam serdecznie.

  • M44G

    10 November 2012, 18:54

    Bardzo Piękne.

  • Nutka67

    10 November 2012, 15:26

    Dziękuję Piotrze. Miło mieć takich czytelników.
    Pozdrawiam.

  • marka

    10 November 2012, 14:37

    Moim zdaniem to przepiękny wiersz.