Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już ?

Jej ramiona zagłaskane
poręcze
tak bardzo chłodne

nie rozchylają się jak uda

tylko noc grudniowa i rzeka
brakiem oddechu
wyrywa mnie na chwilę
z koryta-rza

dalej nic już nie ma

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!