Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej pocałunki parzyły, choć usta lodowate,
Myśli miała puste, lecz słowa bogate

Oczami przyciągała, nie starając się wiele,
Dłońmi zachęcała, blaskiem na swym ciele

Pocałunki jak sen, śmiech niczym muzyka,
Zapachem odurzała, a czas tylko umyka

Jej oddech na szyi rozpalał tylko zmysły,
Spójrz w jej serce... I uroki wszystkie prysły.

21 145 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
  • Pocałuj Mnie

    10 December 2011, 22:27

    :)

  • Pytia

    9 December 2011, 00:24

    urocza ...młoda ...pięknem natchniona dusza....
    dojrzały erotyk