Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między nami

jej imię rdzewieje
gaśnie
staje się głuche
na kocham

i z końca
wypala blizny

za każdym razem
kiedy wracasz
wiotczeję

bo jesteś
bardziej dla nich

...na prośbę ~scarlett.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 23 January 2012, 18:32

    Ha, widzisz. Ale idziesz inną ;pp

  • 23 January 2012, 18:26

    ~artrysa,
    w łatwą drogę uciekasz.

    Reszcie miłego... ;)

  • scarlett.

    23 January 2012, 14:40

    Właśnie. Najważniejsze że Jesteś. I za to. Dziękuję.

    No_One
    lepiej nie wierzyć na słowa tylko na czyny ;-)

    Pozdrawiam

  • No_One_

    23 January 2012, 11:06

    Eee tam, nie myśl ,że moja wiara
    taka bezgraniczna.
    Taka sobie no... zwiotczała ;)

    "i w tym jest problem, że się wychodzi :)"
    A co chciałabyś żeby zostać?
    Uwierz , nie chciałabyś takiego koczownika
    jako jestem Ci ja ;)
    No ale przynajmniej naśmieciłam :D

    Miłęgo Towarzystwu

  • 23 January 2012, 04:34

    ~scarlett.
    nie potrzeba mi plusów :)
    Nie wiem czy "temat" ujęłam dostatecznie dobrze. W każdym razie mam to zakodowane, i może będę drążyć w tym kierunku.
    Ani cudowna, ani kochana... aczkolwiek jestem ;))
    Proszę.

    ~No_One_
    świeża wdzięczność buduje miłe obrazy :p więc nie wierzyłabym na słowo :D
    "zawsze
    się od Ciebie wychodzi z czymyś"
    i w tym jest problem, że się wychodzi :)
    Często bez słów.

    Pozdrawiam Was serdecznie, w komu w drogę, temu rolki ;)

  • No_One_

    22 January 2012, 23:32


    Wierzę na słowo,że Autorka jest kochana,
    a jeśli chodzi o wiersz to zawsze
    się od Ciebie wychodzi z czymyś ;)
    Lubię tak.

    Miłęgo

  • scarlett.

    22 January 2012, 21:58

    Nie mam możliwości dać plusa bo nie zamieściłam odpowiedniej ilości wierszy, ale dziękuję Ci najmocniej jak tylko potrafię.

    Jesteś cudowna i ogromnie Kochana :)
    piękny wiersz - Dziękuję. :)