Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedno serce tylko kocham,
które nosisz właśnie Ty,
o Tobie tylko myślę,
o Tobie mam wszystkie sny,
a kiedy się spotykamy,
serce mocniej zaczyna bić,
Wiesz już wtedy jak bardzo Kocham Cię,
i z Tobą chcę być…

839 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • Paulisia

    4 November 2014, 22:56

    nie zwróciłam uwagi